O nama

Svaka žena koja drži do sebe ima tri osobe koje su joj izuzetno važne u životu: dobra prijateljica, pouzdan liječnik i frizer kojem može vjerovati. Žene su osobito osjetljive na svoju frizuru. Ono što je muškarcima automobil, to je pripadnicama ljepšeg spola njega kose i savršena frizura te njegovan i ženstven izgled. Da bi se potonje postiglo, potrebno je pomno izabrati mjesto gdje će se kosa pravilno njegovati i oblikovati savršena frizura.

Profesionalan i personaliziran pristup, ugodna atmosfera, vrhunski preparati za njegu i oblikovanje renomiranoga talijanskog brenda Alfa Parf te klijenti koji se uvijek iznova vraćaju dovoljne su reference da posjetite Frizerski studio Splendid u centru Zagreba. Vlasnica salona Marijana Tolić, licencirana majstorica frizerstva, zajedno sa svojim timom majstora i hair stilista, već desetak godina radi na adresi Ilica 134.
Na stolicama u njezinu frizerskom studiju svakoga dana sjede osobe iz društvenog i javnog života, klijenti koji već godinama dolaze na tretmane kose u Splendid, a ima i slučajeva kada Marijanu i njezin tim posjećuju cijele obitelji: baka, mama i unuka. Oni koji jednom dođu, ostaju vjerni Splendidu te im ne pada na pamet mijenjati „tim koji pobjeđuje“.

U čemu je tajna Frizerskog studija Splendid? Prije svega posebna posvećenost svakom klijentu, ljubaznost te vrhunska stručnost vlasnice i Splendid tima koji stalnoj izobrazbi, stjecanju diploma majstora i usavršavanju posvećuju osobitu pažnju. Baš zbog toga su i favoriti na mnogim forumima gdje se komentira rad, ljubaznost i profesionalan pristup osoblja frizerskih salona.
Biti u koraku sa svjetskim trendovima, kvalitetni proizvodi za njegu, maksimalna posvećenost klijentu te prisustvo na raznim edukacijama ulijeva povjerenje starim, ali i novim klijentima, koji svakodnevno dolaze u Frizerski studio Splendid.